Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
maverick Trampkarz

|
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 20:58 Temat postu: wygraj lige |
|
|
czy ktos moze bierze udzial w wygraj lige tegorocznym? niestety organizatorzy polecieli na kase i gra jest platna, ale moze to i dobrze - teraz jak sie placi mozna wymagac.
mi nawet niezle idzie, moja druzyna Manchester Mavericks ofc.
jakby bylo wiecej osob to zaloze lige prywatna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 20:58 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Rio Podawacz Piłek

|
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 13:05 Temat postu: |
|
|
Zrobiłem drużyne, wszystko po kolei, kapitana wyznaczyłem itd. Drużyna była zgłoszona do gry. Po 1 kolejce patrze a tam nic, pusto, jakbym wogole sie nie logował... Szkoda bo wielu zawodników ładnie mi zapunktowało. Ciężko sie załapać do pierwszego tysiąca a co dopiero 324 miejsce Maverick - impressive. _________________ ---->...:::Manchester Lukas:::...<---- |
|
Powrót do góry |
|
 |
maverick Trampkarz

|
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 16:34 Temat postu: |
|
|
no, mam troche szczescia na razie.
a to co sie dzieje w Wygraj Lige to w ogole niezly skandal, polowa postow na forum to "oddawajcie moje pieniadze!" albo "nie ma mojej druzyny". |
|
Powrót do góry |
|
 |
bockxer Ligowy Wyrobnik

|
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 08:36 Temat postu: |
|
|
Pierwszy raz od wielu lat nie biorę udziału. Znaczy omyłkowo zrobiłem zespół i swoją ligę i niby zespół gra. Omyłkowo bo byłem przekonany,nie przeczytałem dokładnie regulaminu,że można grać za darmo tyle,że bez nagród - dla przyjemności.
Zespołu tym razem nie da rady usunąć z rozgrywek, próbowałem na wszystkie znane sposoby ( poprzednio wystarczyło nie wystawić 11 lub kapitana by nie punktował) i stąd mam 'aż' 14 punktów.
Wybrałem na ślepo samych najtańszych i nieoczekiwanie 4 zagrało, z tego 3 jest w 11.
W angielskich już gra ponad milion drużyn. Będzie rekord.
Ciągnę tam swoje 4 ligi, znalazłem ciekawa darmową stronkę, robi terminarz
i tabele. Link do moich lig.
http://www.fixturelist.com/leagueinfo.php?l=1753 |
|
Powrót do góry |
|
 |
senipi4775 Krewny Listkiewicza

|
Wysłany: Pią Kwi 19, 2024 16:27 Temat postu: |
|
|
I recently came across your blog and have been reading along. I thought I could leave my first comment. I don’t know what to say except that I have enjoyed reading what you all have to say đăng nhập tydo88 _________________ i am seo expert |
|
Powrót do góry |
|
 |
senipi4775 Krewny Listkiewicza

|
Wysłany: Pią Kwi 19, 2024 17:54 Temat postu: |
|
|
Nice to be visiting your blog once more, it has been months for me. Well this article that ive been waited for therefore long. i want this article to finish my assignment within the faculty, and it has same topic together with your article. Thanks, nice share. kids smartwatch _________________ i am seo expert |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Kwi 19, 2024 17:54 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |