|
Gzewliga Wirtualny Manager Piłkarski
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
merritt Administrator

|
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 20:23 Temat postu: F 1 |
|
|
co sądzicie o minionym sezonie F1? mi najbardziej podobało się zakończenie. Massa po prostu bosko wydymał na starcie Hamiltona, który nie wytrzymał psychicznie. i dobrze, nie lubię tych co ich na siłę promuja. szef tego całego cyrku powiedział jakiś czas temu, że chciałby żeby wygrał Hamilton bo jest medialny i będzie lepiej pasował do wizerunku F1. a to już było przegięcie. cały sezon był forsowany, raz kosztem Kubicy, który dostał kare z nieba bo mi rzekomo zajechał drogę. Alonso lubię, ale za ewidentne machloje McLarena nie należało im się mistrzostwo. dlatego triumf Raikonnena to idealne rozwiązanie.
inna rzecz to sytuacja Kubicy. z jedenj strony jego własna stajnia traktuje go jak kierowce testowego, z drugiej za to, nie sądzę żeby gdzieś mu było lepiej (no chyba, że Ferrari ale w to nie wierzę). zwłaszcza, że takiej kasy jaka dysponuje BMW nie ma nikt inny i należy się spodziewać jeszcze lepszych wyników w kolejnych sezonach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 20:23 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
zebe Ekspert Polsatu

|
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 09:31 Temat postu: |
|
|
Nie pamiętam takiej końcówki, a żyję już trochę, he,he.
Kubica niestety to chyba tylko epizod - jak się popatrzy z dystansu do emocji, to jednak mu sporo brakuje.Za dużo było szkolnych błędów.
Można mieć słabszy bolid, ale talent zawsze widać.Kubicy niestety go brakuje i nigdy nie będzie kierowcą z pierwszej trójki.
Przykro. _________________ West Win Londyn GSE
www.salon24.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
merritt Administrator

|
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 20:46 Temat postu: |
|
|
a mi się wydaje, że Kubicę stać jeszcze na więcej. jest jeszcze niedoświadczony i mimo całego swojego spokoju, zbyt impulsywny i agresywny na torze. to mu juz nie raz wyszło bokiem i musi się tego pozbyć. moim zdaniem od bolidu zależy tak dużo, że jak BMW ulepszy swój samochód, a tak być musi, efekty też będą lepsze. dowodem na to są słabe pozycje w tym sezonie kierowców lepszych niż nasz Robert, którzy jednak dysponowali gorszą maszyną.
McLaren złożył odwołanie. jeśli zostanie uwzględnione to będzie skandal, dlatego też nie sądzę żeby tak było  |
|
Powrót do góry |
|
 |
zebe Ekspert Polsatu

|
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 22:11 Temat postu: |
|
|
Merritt, ja nie mówię,że nie stać go na więcej.Widzę jednak,że powyżej pewnego poziomu nie da rady.Nie patrzę na stajnię, bo to myli - właśnie w takim zespole gdzie jest można błysnąć...talentem, a tego niestety nie robi.
Takich jak on jest jeszcze kilku, ale są tacy, którzy będą lepsi.Dojdą też nowi.Z całym szacunkiem - nie widzę, by było go stać na więcej, sorry - dużo więcej.  _________________ West Win Londyn GSE
www.salon24.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
jasio11 ### SNAJPER ###
|
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 16:46 Temat postu: |
|
|
zebe napisał: | Kubica niestety to chyba tylko epizod - jak się popatrzy z dystansu do emocji, to jednak mu sporo brakuje.Za dużo było szkolnych błędów.
Można mieć słabszy bolid, ale talent zawsze widać.Kubicy niestety go brakuje i nigdy nie będzie kierowcą z pierwszej trójki. |
chyba się myliłeś
Kubica w tym sezonie jeździ świetnie. Nie ma super bolidu, a mimo to był w każdym wyścigu jak dotychczas oprócz Australii(gdzie byłby 4-5 gdyby nie Nakajima) co najmniej na 4 miejscu. Ma ogromny talent i jest bardzo dobrym kierowcą. Świetnie sobie radzi bez kontroli trakcji, nie popełnia praktycznie żadnych błędów, szczególnie tych widocznych na torze. Podoba mi się też bardzo jego charakter i sposób w jaki zachowuje się na torze, ale także i poza nim.
Oby moc była z nim i samochód nigdy go nie zawiódł
A Wy jak uważacie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
maverick Trampkarz

|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 09:12 Temat postu: |
|
|
ja uwazam ze mam dosc kubicy. pisza o nim non-stop - akurat teraz sa mistrzostwa, to troche ciszej, ale jak nie ma to w poniedzialki 10 najczesciej czytanych artykulow na sport.pl to wypowiedzi na temat kubicy. babcia sie cieszy, tata dumny, byly trener mowi ze zawsze wiedzial ze kubica wygra, alonso mowi ze niezly ten kubica a kubica mowi ze gdyby nie plama oleju albo jakis blad (zawsze kogos innego) to by wygral.
a sam sport jest tak beznadziejny ze szkoda gadac. do ogladania jest nudny nieziemsko, bo wyprzedzenie jest raz na 20 okrazen, a poza tym o miejscach w 90% decyduje jakim samochodem sie jedzie. nie mowiac juz o takich absurdach, jak jeden wjedzie w drugiego i nagle kubica ma polowe mniej groznych rywali. zenada.
osobiscie wolalbym zeby nie wygrywal, bo jak wygra mistrzostwo to dopiero bedzie cyrk i kubica na kazdym plakacie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 09:12 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |