Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
hejzel Podawacz Piłek

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 11:14 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
merritt Administrator

|
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 15:44 Temat postu: |
|
|
no trudno. tyle farta ile mieli w końcówce to się nie każdemu zdarza. ale cóż, Barca może mieć pretensje tylko do siebie bo strasznie głupio ostatnio tracili punkty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zebe Ekspert Polsatu

|
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 16:11 Temat postu: |
|
|
Jakoś mnie to nie cieszy.Real jest dla mnie taką zabawką medialną, potrzebną, ale nie za bardzo wartą dłuższej uwagi.
A na marginesie obrzydła mi też LM, bo ile to razy można oglądać te same kluby w różnych konstelacjach.Gubię się w tym wszystkim, a emocje już nie takie jak kiedś, gdy był system pucharowy - wtedy dochodziło czasami do prawdziwych niespodzianek i to było piękne. Dziś skuteczne sito dla maluczkich stanowią preeliminacje, a killerem są grupy, gdzie ostatecznie mali tracą marzenia.........a to zle. _________________ West Win Londyn GSE
www.salon24.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
merritt Administrator

|
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 17:03 Temat postu: |
|
|
jest w tym co mówisz Zebe dużo racji. nie zmienia to jednak faktu, że mistrzostwa świata i europy są co dwa lata i trwają miesiąc. trzeba się więc czymś pasjonować. LM to rozgrywki mimo wszystko na najwyższym światowym poziomie. podobnym argurmentem do twojego możnaby się posłużyć skreślając większość europejskich lig, bo tam też co roku te same 2-4 ekipy zdobywają mistrzostwo. a największe hity transferowe to przejścia zawodników pomiędzy najlepszymi, ciągle tymi samymi klubami. to wszystko jest jednym wielkim cyrkiem ale to się akurat nie zmieni.
ale jak już się znudzę wielką piłką to zawsze mogę wrócić do naszego małego bagienka A nuż Motor nie rozwiąże sekcji i będzie na co popatrzeć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zebe Ekspert Polsatu

|
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 19:53 Temat postu: |
|
|
Wczoraj oglądałem Valencię z Villareal. Niesamowity mecz. Jestem pod dużym wrażeniem. Wirtuozeria piłki pod każdym możliwym względem.
To niesamowite,że można tak grać - dotyczy obu ekip.
Po tym co wczoraj zaprezentował Liverpool, a dziś Chelsea, to nie ma porównania.
Oczywiście nie świadczy to o sile wymienionych drużyn, ale cóż to był wczoraj za miód dla duszy , ach...... _________________ West Win Londyn GSE
www.salon24.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 19:53 Temat postu: |
|
|
|
|