Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
soni Podawacz Piłek

|
Wysłany: Sro Sie 17, 2011 13:38 Temat postu: Jakie sporty uprawiacie ? |
|
|
Piszcie tutaj jakimi sportami się pasjonujecie , jakie sporty uprawiacie .
Ja lubię piłkę nożną , siatkówkę i żużel .Sam gram w noge i jeżdżę na rowerze . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Sie 17, 2011 13:38 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
grzena Trampkarz

|
Wysłany: Nie Sie 21, 2011 17:52 Temat postu: |
|
|
Piłka nożna, Football Amerykański, siatkówka. Czasami biegam i gram w piłkę jak mam czas. _________________ Najczęstszy ludzki błąd - nie przewidzieć burzy w piękny czas. |
|
Powrót do góry |
|
 |
merritt Administrator

|
Wysłany: Sro Sie 24, 2011 22:01 Temat postu: |
|
|
Ja regularnie grywam w squasha. raz na jakiś czas trafi się piłka albo tenis. Jeżeli chodzi o oglądanie w tv to ograniczyłem zainteresowania do piłki i żużla, no chyba, że jakieś większe imprezy są. Na żużel czasem pójdę na żywo, na piłkę rzadko bo do Łęcznej nikomu się nie chce ze mną jechać a na Motor, dopóki nie zbudują stadionu, nie pójdę bo mi się nie uśmiecha pomiędzy tym bluzgającym, wytatuowanym, śmierdzącym wczorajszą/dzisiejszą wódą motłochem stać przez dwie godziny. Kilka razy byłem i starczy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
gzew Administrator

|
Wysłany: Pią Sie 26, 2011 19:56 Temat postu: |
|
|
Za stary jestem na sporty ale na rowerze i na nartach chętnie. Zzacząłem znowu chodzić na mecze II liga ROW - drużyna amatorska i ciężko będzie się utrzymać ale ostatnio grali przy sztucznym świetle i prawda taka, że najgorszy mecz przy jupiterach wyglada całkiem inaczej.
Merritt na żużel kiedyś chodziłem ale w Rybniku to juz chyba Woryna ani Wyględa się nie urodzi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
merritt Administrator

|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 10:30 Temat postu: |
|
|
w zeszłym sezonie Lublin przegrał z Rybnikiem baraże o awans do I ligi więc myślę Gzew, że jest się na co raz na jakiś czas przejść. im wyższa liga tym więcej lepszych zawodników da się sprowadzić. mam więc nadzieję, że w przyszłym roku będzie naszym drużynom dane jeździć już w jednej lidze.
jak nie macie za dużo czasu a chcecie się wypocić i ciekawie zająć czas to polecam squasha, po godzinie gry padam na twarz.
co do oglądania to muszę przyznać, że dobrze mi się na początku sezonu śledziło ligę polską. robiłem to nawet kosztem transmisji z Premiership. muszę jednak przyznać, że ostatnia niedziela w wykonaniu Tottenhamu, City, United i Arsenalu naprowadziła mnie znów na prawidłowe tory . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 10:30 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |