Forum Gzewliga Strona Główna Gzewliga
Wirtualny Manager Piłkarski

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zmiany regulaminowe
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Gzewliga Strona Główna -> Sprawy Organizacyjne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gzew
Administrator
Administrator

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 05:46    Temat postu: Zmiany regulaminowe Odpowiedz z cytatem

Tutaj jest możliwość "wyżycia się" na temat moich propozycji
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklama

Wysłany: Pon Paź 16, 2006 05:46    Temat postu:

Powrót do góry
rafcio
Trampkarz
Trampkarz

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 10:29    Temat postu: witam Odpowiedz z cytatem

Uważam że zawodnik powinien być poprostu blokowany na 2 mecze, chyba możliwe jest to do zrobienia ( jakieś instrukcje warunkowe ). Jeśli ma czerwoną kartkę. Forma by mu normalnie rosła jakby trenował itd, ale grać by nie mógł. Pozdrawiam.
gzew
Administrator
Administrator

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 10:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W gre wchodziłoby obniżenie parametru o 0,5 pkt wtedy napewno pauzowałby conajmniej 1 mecz a myslę jeszcze o takiej samej karze w przypadku 4-tej żółtej kartki ale wysłuchajmy wszystkich
Powrót do góry
Sroka
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 11:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mi szczerze nie podoba się jedna rzecz. A mianowicie linia dodatkowego gracza... w większość meczach u mnie padały tak bramki że jak zawodnik np. z lini 3 zdobył gola to automatycznie zdobywał ten sam zawodnik z pozycji 5a i 10a którego tam wystawiłem. czyli straciłem 3 ramki za jednym zamachem... ale tez i tak zdobywałem bramki Smile sądze że dodadkowa linię można by było zminić troche...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
merritt
Administrator
Administrator

PostWysłany: Wto Paź 17, 2006 22:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a mi się nie podobają tabele bo są mało czytelne. za dużo tam napchane wszystkiego.
nie mogę dodawać komentarzy do meczów, nie wiem czy muszę gdzieś się wcześniej zarejestrować?
fajnie, że są ciągle ulepszenia, mam nadzieję, że wygląd stronki będzie wciąż ewoluował.
Powrót do góry
gzew
Administrator
Administrator

PostWysłany: Sro Paź 18, 2006 07:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

merritt napisał:
a mi się nie podobają tabele bo są mało czytelne. za dużo tam napchane wszystkiego.
nie mogę dodawać komentarzy do meczów, nie wiem czy muszę gdzieś się wcześniej zarejestrować?
fajnie, że są ciągle ulepszenia, mam nadzieję, że wygląd stronki będzie wciąż ewoluował.

Jeśli chodzi o wygląd tabel to z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że im większa rozdzielczość ekranu tym bardziej przejrzyste są i nie wiem czemu ale np na mozilli nie ma kolorów przy tabelach - wezmę tę uwagę pod rozważania. Jesli chodzi o komentarze to należy wpisać tylko login tylko jak pamiętam to Ty chyba masz go z dużej litery i stąd jak wpisujesz go z małej to mogą być ewentualnie problemy.
Powrót do góry
merritt
Administrator
Administrator

PostWysłany: Sro Paź 18, 2006 18:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wpisywałem "merritt" dlatego nie działało Embarassed
Powrót do góry
zebe
Ekspert Polsatu
Ekspert Polsatu

PostWysłany: Sro Paź 18, 2006 18:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Merritt - tym samym przyznałeś się do nietypowania, widocznie Kobra zna Cię lepiej niż ty sam, he,he,he .
Szafa lesiaka to nic w porównaniu zTwoim oświadczeniem Laughing
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
jasio11
### SNAJPER ###

PostWysłany: Czw Paź 19, 2006 19:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
a mi się nie podobają tabele bo są mało czytelne.

Chyba gzew coś robiłeś z tymi tabelkami. Teraz wygladają dobrze Smile , bo wcześniej były za małe i nieczytelne.

Jeśli chodzi o typy kompów to uważam, że zakres 1-6 lub 1-7 byłby dobry.

Uważam, że dobrze zrobiłeś doliczając do punktów dodatkowych różnicę po strzeleniu gola i powinno to zostać tak jak jest.
Pomysł z kartkami może być ciekawy i urozmaić jeszcze bardziej grę i zgadzam sie z rafciem żeby zawodnik po otrzymaniu czerwonej kartki pauzował i tak samo po czterech żółtych.

Cytat:
W przyszłym sezonie jeśli grający wyrażą chęć trochę zmienilibyśmy rozgrywki pucharowe

Ja wyrażam chęć i jestem jak najbardziej ZA. Myślę, że rozgrywki były by ciekawsze i częsciej można by było się zmierzyć z przeciwnikami z innych lig i większa ilośc graczy grała by w pucharze przez dłuższy okres czasu niż obecnie.

Już ostatnia sprawa.
Cytat:
Zamkniecie typowania - w sobotę i niedzielę do godz. 12. Dla meczy rozgrywanych w tygodniu godzina zamknięcia typowania z bezpośrednio przed rozpoczęciem pierwszego meczu

Ostatnio zauważyłem, że typowania zamykane są później niż pisze w regulaminie ( np. w sobote chyba troche po 13 00, a niedziele jeszcze pozniej), więc albo ja mam źle nastawione zegarki albo coś jest nie tak.

PS. Mam nadzieje, że przeczytacie do końca mojego dość długiego posta. Gzew odwalasz kawał dobrej roboty, przez co ta liga jak i forum są coraz lepsze. Tak dalej Adminie Very Happy Razz
Powrót do góry
merritt
Administrator
Administrator

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 19:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zebe napisał:
Merritt - tym samym przyznałeś się do nietypowania, widocznie Kobra zna Cię lepiej niż ty sam, he,he,he .
Szafa lesiaka to nic w porównaniu zTwoim oświadczeniem Laughing

a to ja wcale nie ukrywam, że Kobra za mnie typował przez 4 pierwsze kolejki. ja miałem ostatnio baaaardzo krucho z czasem. ale od dziś już to się zmieni! cztery miechy nauki ale kolokwium zdane, nowa praca rozpoczęta, data ślubu w końcowej fazie ustaleń Wink to teraz co mi pozostało, tylko typować Razz
Powrót do góry
zebe
Ekspert Polsatu
Ekspert Polsatu

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 20:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Merritt - to tylko żarty.Będziesz chyba drugim Graczem, który żeni się w tym roku......po Żabce Smile . Nie wiem tylko, czy Frog jest już ojcem, bo to miało być gdzieś w tym czasie.........poczekamy na oficjalny komunikat Żabek
Scorer
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

PostWysłany: Sob Paź 21, 2006 09:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

[quote="jasio11"] Jeśli chodzi o typy kompów to uważam, że zakres 1-6 lub 1-7 byłby dobry. [quote]

Ja uważam, że tak jak jest teraz może zostać. Jak ktoś zatypuje przynajmniej "średnio to wygra z kompem, a jak słabo tu trudno - mógł się lepiej postarać", jednak po takim meczu kompa ma cżesto dużo zer i najlepsi zawodnicy mają słabą forme. Ja naprzykład nie mogłem wystawić częsci z nich przez 2 mecze, co było duuuzym osłabieniem.
TO wystarczająca kara dla nietypującego,.

[quote="jasio11"] Uważam, że dobrze zrobiłeś doliczając do punktów dodatkowych różnicę po strzeleniu gola i powinno to zostać tak jak jest.
Pomysł z kartkami może być ciekawy i urozmaić jeszcze bardziej grę i zgadzam sie z rafciem żeby zawodnik po otrzymaniu czerwonej kartki pauzował i tak samo po czterech żółtych. [quote]

Zgodze się z tym, na poczatku troche nei rozumaiłem skąd to się bierze, ale po wytłumaczeniu Jasia już wiem Wink i mi się podoba Very Happy
rafcio
Trampkarz
Trampkarz

PostWysłany: Sob Paź 21, 2006 09:29    Temat postu: Typy kompów Odpowiedz z cytatem

Zakładając, że komp typował by losowo przez cały sezon i trafiałby praktycznie 100% lub cos koło tego to komp awansowałby do wyższej ligii... Wg mnie to trzeba zmienić, wg mnie typy od 1 do 4 są dobre ale drużyna typowana przez kompa a właściwie jej zawodnicy powinni być bez formy coś około 0.0 To tyle. Pozdro... dla wszystkich.
Sroka
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

PostWysłany: Sob Paź 21, 2006 12:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja mam pytanie... czy moglaby byc pokazana gdzies godzina do ktorej mozna typowac? bo ja sie ciagle zastanawiam...
Powrót do góry
gzew
Administrator
Administrator

PostWysłany: Sob Paź 21, 2006 12:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ustalone jest na 12 w południe - zazwyczaj zamykam typowanie przed rozpoczęciem pierwszego meczu więc jeśli ktoś do 12 nie zatypuje to nie ma mieć prawa pretensji a po 12 to albo sie ma szczęście albo nie...
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sob Paź 21, 2006 12:30    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Gzewliga Strona Główna -> Sprawy Organizacyjne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: