Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gientos Ligowy Wyrobnik

|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 09:36 Temat postu: PUCHAR 2007 |
|
|
Witam wszystkich w nowym sezonie !!! Mam pytanie jak będzie wyglądał puchar gzewligi i puchar ligi czy bedzie losowanie druzyn ??? Bo jak zobaczylem na live ze gram z team12 to az mnie strach ogarnal ale to tylko test tak to rozumiem i 6.stycznia bedzie wszystko ok. Chciałbym życzyc wszystkim menagerom wspanialej zabawy i walki na najwyższym poziomie oczywiscie fair play. Usmiecha sie do was nowy I ligowiec  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 09:36 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
gzew Administrator

|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 15:10 Temat postu: |
|
|
Takie pary zostaną, mozna zmieniać playerów na zawodników. Zestaw jutro po południu i w sobote zaczynamy |
|
Powrót do góry |
|
 |
skuti Podawacz Piłek

|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 15:31 Temat postu: |
|
|
To sa juz te pary a myslalem ze to jakis zart a moze jakia pomylka w 1 rundzie spotykaja sie najlepsze zespoly w 4a lidze z zeszlego roku , najlepsze zespoly z 4 ligi wedlug statystyk ligowych. naprawde slabe te losowanie bylo .
60.Newcastle Albatros-aDaM Liverpool FC _________________ NEWCASTLE ALBATROS |
|
Powrót do góry |
|
 |
rafcio Trampkarz

|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 16:02 Temat postu: Witam w nowym sezonie |
|
|
Na początek życze wszystkim samych zwycięstw w nowym sezonie . Już nie mogę doczekać się rozgrywek ligowych , aż mnie paluszki swędzą do typowania. Mam nadzieję, że w tym sezonie pójdzie mi lepiej czego i wam życzę ( no może oprócz moich przeciwników) . Wszystkim dobrej zabawy i nie czepiajcie się co do losowania jest nie złe i tak będzie ciężko. _________________ Free your mind. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gzew Administrator

|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 21:20 Temat postu: |
|
|
skuti napisał: | To sa juz te pary a myslalem ze to jakis zart a moze jakia pomylka w 1 rundzie spotykaja sie najlepsze zespoly w 4a lidze z zeszlego roku , najlepsze zespoly z 4 ligi wedlug statystyk ligowych. naprawde slabe te losowanie bylo .
60.Newcastle Albatros-aDaM Liverpool FC |
Masz rację, że trochę nie tak z tym losowaniem - zmienię to żeby wykluczyć pary drużyn rezerwowych, które grają ze sobą. Zasady ustalania par były takie że druzyny I ligi miały numery 1-16, IIa 17-32 ... IVc 113-128 i spotykają się ze sobą nr 1 z 128, 2 ze 127 itd. Następne rundy wg takiego samego schematu ale kolejność ustalana będzie na podstawie sumy punktów z parametrem zdobytych w lidze i pucharze |
|
Powrót do góry |
|
 |
merritt Administrator

|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 21:30 Temat postu: |
|
|
gdzie są te zestawy par bo nie widzę? |
|
Powrót do góry |
|
 |
macias Trampkarz

|
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 16:43 Temat postu: |
|
|
skuti napisał: | To sa juz te pary a myslalem ze to jakis zart a moze jakia pomylka w 1 rundzie spotykaja sie najlepsze zespoly w 4a lidze z zeszlego roku , najlepsze zespoly z 4 ligi wedlug statystyk ligowych. naprawde slabe te losowanie bylo .
60.Newcastle Albatros-aDaM Liverpool FC |
No widzisz Skuti Gzew zmienil troche pary i trafiles na mnie (dokladnie na moja druzyne rezerw)...i nie wiem czy to Ci wyjdzie na dobre bo ja latwo skory sprzedawac nie mam zamiaru...Licze, ze moje oba zespoly spotkaja sie ze soba w finale
Zycze wszystkim udanej rywalizacji na wysokim poziomie.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
taavi Podawacz Piłek

|
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 15:12 Temat postu: |
|
|
No i co zrobisz jak zagrasz sam ze sobą, wygra 1 zespół bo ma lepsze parametry zawodników. Chyba ze dasz inne typy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
macias Trampkarz

|
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 15:29 Temat postu: |
|
|
No cos wymysle...jak narazie to oddalem inne typy dla 1 zespolu i inne dla rezerw!!I w obu przypadkach zanotowalem calkiem niezly wynik, ale rezerwy przegraly przez to ze rywal ma zdecydowanie lepszych pilkarzy!!Jednak pozostaje jeszcze rewanz na wlasnym stadionie i strata 1 bramki mysle, ze jest jak najbardziej do odrobienia!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
gientos Ligowy Wyrobnik

|
Wysłany: Wto Sty 09, 2007 23:01 Temat postu: |
|
|
Zebe mamy tyle samo pkt w pucharze czy to przypadek 78,2
Pozdrowienia dla wszystkich typujących. Stronka tez idzie do przodu to sie chwali _________________ Jedno życie- jedno miasto -jeden klub -KONFEKS LEGNICA!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
macias Trampkarz

|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 15:19 Temat postu: |
|
|
No Skuti widze, ze tez juz zatypowales tak wiec emocji nie powinno zabraknac!!
Ale tak nawiasem mowiac gdybym przypadkiem odpadl, to jest jeszcze PL i kto wie czy to nie lepsze rozwiazanie, wowczas oba zespoly mogly by zgarnac po pucharze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
merritt Administrator

|
Wysłany: Pią Lut 09, 2007 21:24 Temat postu: |
|
|
na jakiej zasadzie rozgrywany jest puchar ligi bo jak widzę narazie grają tylko czwartoligowcy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
gzew Administrator

|
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 14:02 Temat postu: |
|
|
Kto odpadnie z Pucharu ten gra w Pucharze Ligi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
merritt Administrator

|
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 14:06 Temat postu: |
|
|
czyli jak z PG odpadnę w półfinale to do PL dołączam też w płfinale? |
|
Powrót do góry |
|
 |
gzew Administrator

|
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 14:29 Temat postu: |
|
|
Nie całkiem - sprawdź terminarz i zobaczysz ale jak pamiętam to odpadając w półfinale walczysz w rundzie PL o awans do ćwierćfinału |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 14:29 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |