Forum Gzewliga Strona Główna Gzewliga
Wirtualny Manager Piłkarski

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Liga II B

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Gzewliga Strona Główna -> Mecze Ligowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
diablo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

PostWysłany: Nie Sty 28, 2007 12:23    Temat postu: Liga II B Odpowiedz z cytatem

Witam wszyskich w nowej IIB, jako że nikt jeszcze nie zaczął nowego tematu postanowiłem uczynić pierwszy krok. Cieszy mnie przede wszystkim frekfencja w naszej lidze, jak dotychczas zauważyłem tylko jedno absencję ale każdemu raz może sie zdarzyc. Życzę więc udanych typów oraz przede wszystkim wspaniałej zabawy!!! Very Happy
Reklama

Wysłany: Nie Sty 28, 2007 12:23    Temat postu:

Powrót do góry
taavi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

PostWysłany: Wto Lut 27, 2007 23:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja również witam. Jaką drużynę reprezentujesz Diablo? Jak znajde trochę czasu między studiami, a barem napisze jakąś recenzje Wink
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

PostWysłany: Sob Mar 03, 2007 12:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzis zaspokoje twoją ciekawość Taavi. Los chciał, że w tej kolejce nasze drużyny stoczą mam nadzieję piekny pojedynek. O ile się nie mylę w ostatnim sezonie pierwsze spotkanie wygrałem minimalnie a w drugim dostałem baty. Mam nadzieję, że w tym sezonie pójdzie mi lepiej chociaż nie będzie to łatwe zadanie. Pozdrawiam Evil or Very Mad
merritt
Administrator
Administrator

PostWysłany: Pią Sie 13, 2010 09:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przed sezonem wydaje się, że moimi głównymi rywalami w walce o awans będą: Bacardies, AFC Halifax i Liverpool United. Nie wolno zapominać też o Oxford Team i Blockersach. Ciekawe jakie będzie odzwierciedlenie tych typów po pierwszych pięciu weekendach.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
merritt
Administrator
Administrator

PostWysłany: Pon Wrz 06, 2010 10:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

179 punktów w 6 kolejkach Exclamation ależ kiła. chyba jeszcze nigdy nie maiłem takiego piorunującego początku.
Powrót do góry
merritt
Administrator
Administrator

PostWysłany: Wto Wrz 21, 2010 18:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no i 1/3 rywalizacji za nami. mogę więc zatem spokojnie kontynuować swój monolog, nie będąc niepokojony przez innych forumowiczów Wink
na początek niefajna sprawa, 5 osób stale nie oddających typów to na 16-zespołową ligę znacznie zbyt dużo. psuje to niestety rywalizację w każdej kolejce.
moje prognozy sprzed sezonu częściowo się sprawdziły. na czele ligi jest obecnie AFC Halifax mając najlepszy dorobek punktowy z typów w całym GL. stawka jest jednak bardzo wyrównana i za następne pięć weekendów, kiedy to będziemy wkraczać w decydującą fazę, wszystko się może zdarzyć. ja mam tylko nadzieję, że po fatalnym początku uda mi się pomalutku piąć w górę tabeli. udało się w końcu przyzwoicie odbudować formę i gotowy jestem do ważnych meczów z Chester i Hull. na chwilę obecną stawiam na zadyszkę managerów nie branych przeze mnie za faworytów na początku sezonu a więc wspomnianych przed chwilą Kat Hull i STS Chester. w walce o premiowane awansem miejsca pozostają jednak teamy Jasia, MacGregora i będącego w wyśmienitej formie Birda jr. a miejsc tych jest tylko dwa.
Powrót do góry
radek
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

PostWysłany: Pią Wrz 24, 2010 10:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pozwole sobie zacytować Pudziana: "Tanio skóry nie sprzedam " Very Happy Po cichu mam nadzieje na historyczny awans do 1 ligi. Przydaloby sie, w końcu gram tutaj od samego początku Wink
Powrót do góry
merritt
Administrator
Administrator

PostWysłany: Pon Wrz 27, 2010 00:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zawsze jest tendencja do tego, żeby sądzić drużyny po zasługach więc wydaje się, że są lepsi kandydaci ale nie można nigdy odbierać szans. zbyt przewrotna to zabawa. kolejne trzy kolejki za nami i nic więcej nie wiadomo, nawet nikt nie odstaje za bardzo z pierwszej dziesiątki.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Wrz 27, 2010 00:15    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Gzewliga Strona Główna -> Mecze Ligowe Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: