Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gientos Ligowy Wyrobnik

|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 11:26 Temat postu: IIA |
|
|
Witam wszystkich w pierwszym sezonie gzewligi oto sklad naszej ligi
1. FC Londyn
2. Crewe Dynamits
3. London Lasers
4. FC frogs
5. EPC London
6. Chulej Yeovil
7. Drwale Forest Green
8. Swindon Park
9. Walsall Black Thunder
10. London HOOLIGNAS
11. titan watford
12. Red Devils Manchester
13. Oxford Renegades
14. FC Preston Tiko
15. Manchester Lukas
16. Anonym Crewe
Widze tu troche znajomych nazw miło mi powitac w sezonie jesień 06 mam nadzieje ze sa chetni do komentowania jezeli gzew rozłoży spotkania wzgledem skryptu z IL to z checia bede prowadzil bogate statystyki jeżeli nie zrobi to też bede prowadzil statystyki lecz uboższe
GRAĆ NA CAŁEGO I WALCZYĆ DO UPADŁEGO |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 11:26 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
gzew Administrator

|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 11:57 Temat postu: |
|
|
Moim zamiarem jest jeśli chodzi o statystyki wszystko Wam podać "na rączce". Pozostanie twórczość związana z komentowaniem meczy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gientos Ligowy Wyrobnik

|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 12:12 Temat postu: |
|
|
a to bede mial wiecej czasu na komentowanie wiec bede sie douczal w tej kwesti statystyki zostawiam profesjonaliscie gzewowi  _________________ Jedno życie- jedno miasto -jeden klub -KONFEKS LEGNICA!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
defton Ligowy Wyrobnik

|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 14:05 Temat postu: ... |
|
|
witam wszystkich IIligowców
postanowiłem sobie że po tym sezonie zmieniam otoczenie (czyt. awansuje do I ligi      0 hehe, ambitne plany
pozdrawiam wszystkich i powodzenia  _________________ !!! Manchester United FOREVER !!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
gientos Ligowy Wyrobnik

|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 18:00 Temat postu: |
|
|
mysle ze wszyscy maja takie plany ja bede zadowolony jak znajde sie w pierwszej 5 to bedzie cos _________________ Jedno życie- jedno miasto -jeden klub -KONFEKS LEGNICA!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rio Podawacz Piłek

|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 19:13 Temat postu: |
|
|
O lie mi sie wydaje jest tylko jedna druga liga (nazwa tematu). Pozdrawiam wszystkich w nowym sezonie  _________________ ---->...:::Manchester Lukas:::...<---- |
|
Powrót do góry |
|
 |
gientos Ligowy Wyrobnik

|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 19:21 Temat postu: |
|
|
czepiasz sie  _________________ Jedno życie- jedno miasto -jeden klub -KONFEKS LEGNICA!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
grzena Trampkarz

|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 09:41 Temat postu: |
|
|
Ja chyba widze już koncową tabele:0 _________________ Najczęstszy ludzki błąd - nie przewidzieć burzy w piękny czas. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dzbanos Podawacz Piłek

|
Wysłany: Pon Wrz 04, 2006 18:59 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich drugoligowców! Bardzo fajną mamy ekipę. Jesli czas pozwoli to takze postaram dolaczyc sie do grupy komentujacej i mam nadzieje ze ,,tradycja" komentarzy do drugiej ligii zostanie podtrzymana:) _________________ Renegaci jeszcze nie umarli. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gientos Ligowy Wyrobnik

|
Wysłany: Wto Wrz 05, 2006 17:58 Temat postu: |
|
|
Pierwsze koty za płoty narazie tylko połowa reszte może dopisze ktoś chętny jeżeli nie dokończe jutro powodzenia wszystkim drużynom!!!
FC Londyn - Crewe Dynamits
Pojedynek rozpoczynający sezon jesienny w II lidze zapowiada się dość interesująco menagera drużyny gospodarzy nie trzeba przedstawiać. J Drużyna gości jest wielką niewiadomą, zobaczymy czy będzie „wybuch” formy?. Typ X
London HOOLIGANS - Swindon Park
Hooligansi z londynu podejmują na swoim obiekcie rewelację pierwszej rundy pucharu drużynę ze Swindon. Jeżeli zawodnicy gosci nie przestraszą się gospodarzy wywiozą pewne trzy punkty. Typ 2
titan watford - Drwale Forest Green
Pierwsza kolejka pokaże prawdziwe umiejętności tych drużyn. Pogłoski donoszą że kibice w Watford przyszykowali wielką fetę na cześć 100-lecia klubu. Wszyscy liczą na pierwsze punkty w historii klubu w II lidze. Zobaczymy czy drwale stępią sobie zęby na tytanach. Typ 1X
Red Devils Manchester - Chulej Yeovil
Czerwone diabły spędziły okres przygotowawczy do sezonu na licznych międzynarodowych turniejach. Niestety bez większych sukcesów dlatego manchester musiał opuscić dotychczasowy trener. Oficjalna strona klubu informuje o rozmowach z holenderskim trenerem, nazwiska jednak nie podają. Natomiast drużyna gości jedzie na red trafford z nadzieją na 1 pkt a może uda się ugrac coś więcej. Typ 1X
Oxford Renegades - EPC London
Renegaci podejmują na swoim boisku drużynę ze stolicy, lecz czy na własnym to się okaże już w sobotę. Przypominamy że drużyna z oxford zakłada podgrzewaną murawę na swoim świeżo odremontowanym obiekcie. Zawodnicy gości zapowiadają iż gdzie by nie grali i tak wywiozą 3 punkty. Typ 2X
FC Preston Tiko - FC frogs
W tym meczu spotkają się naprzeciwko siebie dwie zaprzyjaźnione drużyny, które zawsze „gryzą trawę” do ostatniego gwizdka sędziego. Kibice w Preston mogą się spodziewać walki do upadłego i choć żaby grały rezerwowym składem w pucharach oszczędzając zawodników nie będzie im łatwo o korzystny wynik. Typ 1X
Manchester Lukas - London Lasers
Do Manchesteru przyjeżdża nieznana ale naszpikowana młodymi talentami drużyna z Londynu. To będzie pierwszy sprawdzian dla nowego trenera gospodarzy, choć wyniki sparingów był żeby nie przesadzić dostateczne. Wszyscy kibice Lukasa wierzą w sukces swojej ekipy. Typ 1X
Anonym Crewe - Walsall Black Thunder
Do Crewe przybywa drużyna nad którą zawisły czarne chmury po aresztowaniach prezesów drużyny gości, wszyscy w Wlsall byli przekonani że to już po rozgrywkach II ligi. Natomiast prezes Gzewligi przyznał licencje na ten sezon. Czy nie wpłynie to na grę zawodników przekonamy się już w sobotę. Typ 1
Ostatnio zmieniony przez gientos dnia Pią Wrz 08, 2006 15:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
chulej Podawacz Piłek

|
Wysłany: Wto Wrz 05, 2006 20:59 Temat postu: |
|
|
Widze że tutaj nikt mi nie daje szans z red devils. Ale cóz tak bywa.
W III lidze tez mi nikt nie dawal szans a jaoks ja wygralem.
W końcowej klasyfikacji punktowej z parametrem i bez zajalem 2 miejsce za Anonym Crewe, a red devils 33 miejsce. Tutaj w pucharze w pierwszym meczu wygralem 3:0
zdobywajac 74 pkt, a red devils 44 pkt przegrywając 0:4.
Wiec Cytat: | Natomiast drużyna gości jedzie na red trafford z nadzieją na 1 pkt a może uda się ugrac coś więcej. Typ 1X |
Zmienił bym to na to iż drużyna z Yeovil nie jest bez szans i liczy na 3 pkt.
Mam na dzieje że na przyszłość w opisach będzie więcej pozytywnych komentarzy na temat mojej drużyny.
Moimi faworytami do pierwszej 4 to
Anonym Crewe
Walsall Black Thunder
titan watford
Mam nadzieje ze w tej czwórce sie znajdę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zebe Ekspert Polsatu

|
Wysłany: Wto Wrz 05, 2006 21:10 Temat postu: |
|
|
He,he,he
Jesteś dobrym graczem i nie musisz sobie sam wystawiać laurki, Gientos ma doskonałe rozeznanie, a komentarz, to chyba podpucha, widać u Ciebie sportową złość, jak mówią komentatorzy TV - dla mnie jesteś faworytem no 1 do awansu - obym nie zapeszył.....pozdro
Pozdro  _________________ West Win Londyn GSE
www.salon24.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
gientos Ligowy Wyrobnik

|
Wysłany: Sro Wrz 06, 2006 06:43 Temat postu: |
|
|
chulej możesz się zemścic i napisac komentarze do pozostałych meczy w tym mojego FC frogs z chęcią poczytam A komentarze jak mozna zauważyc robie od nowa i nie patrze w przeszłośc IL tylko zajmuje sie GL pozdro jak wygrasz w dobrym stylu to na pewno to uwzględnie spokojnie to dopiero pierwsza kolejka  _________________ Jedno życie- jedno miasto -jeden klub -KONFEKS LEGNICA!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
defton Ligowy Wyrobnik

|
Wysłany: Czw Wrz 07, 2006 17:35 Temat postu: ... |
|
|
hehehe... widze że mój rywal faktycznie chce dużo udowodnić więc życze powodzenia ale mam nadzieje że mój (jeszcze rozbity po puchare) zespół stanie na wysokości zadania i przywita się ze swoimi kibicami zwycięstwem...
łatwo nie będzie ale powalczymy o pierwsze punkty...
pozdrawaim
 _________________ !!! Manchester United FOREVER !!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
gientos Ligowy Wyrobnik

|
Wysłany: Pią Wrz 08, 2006 15:52 Temat postu: |
|
|
Może ktoś zrobi zapowiedzi na 2 kolejke ( niedziela)??? _________________ Jedno życie- jedno miasto -jeden klub -KONFEKS LEGNICA!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Wrz 08, 2006 15:52 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |