Forum Gzewliga Strona Główna Gzewliga
Wirtualny Manager Piłkarski

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Manchester Fighters
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Gzewliga Strona Główna -> Stronki Klubowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Wprowadzenie filmików to...
Świetny pomysł!!!
71%
 71%  [ 10 ]
Całkiem dobre urozmaicenie
28%
 28%  [ 4 ]
Pomysł raczej zbędny
0%
 0%  [ 0 ]
Jedna wielka TRAGEDIA
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 14

Autor Wiadomość
xazax5
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

PostWysłany: Pią Wrz 08, 2006 22:33    Temat postu: Manchester Fighters Odpowiedz z cytatem

Manchester Fighters

>>>http://manfight.patrz.pl<<<

Ostatnio zmieniony przez xazax5 dnia Sob Wrz 16, 2006 20:28, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Wrz 08, 2006 22:33    Temat postu:

Powrót do góry
defton
Ligowy Wyrobnik
Ligowy Wyrobnik

PostWysłany: Pią Wrz 08, 2006 22:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wow, xazax5 - Ty to jednak zdolny jesteś Very Happy czaderski ten filmik Smile aż sobie go obejrze jeszcze raz Very HappyVery Happy
życze powodzenia w pucharze i w lidze - w przyszłym sezonie w pierwszej lidze będzie już drużyna Manchesteru a za rok nawet dwie Very Happy

pozdro
zebe
Ekspert Polsatu
Ekspert Polsatu

PostWysłany: Sob Wrz 09, 2006 05:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No,no, kto by się tego spodziewał - masz przyszłość w branży medialnej Very Happy
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
jasio11
### SNAJPER ###

PostWysłany: Sob Wrz 09, 2006 09:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fajny filmik, masz talent xazax5 Very Happy Zycze Ci awansu do drugiej ligi i trzymam za ciebie kciuki.
Pozdowienia od prezesa zaprzyjaźnionego klubu Liverpool United. Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Dzbanos
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

PostWysłany: Sob Wrz 09, 2006 09:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Super ten filmik. Teraz czekamy tylko na stronke klubowa. A tak na marginesie, czy będzie reaktywacja Wacka Gmosza?
xazax5
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

PostWysłany: Nie Wrz 10, 2006 17:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

>>>http://video.google.pl/videoplay?docid=7788783077161196775<<<

Polecam pierw poczekać aż film się cały załaduje (2 razy kliknąć) by potem można go było bez problemów oglądać Smile
Zmieniłem serwer, bo tamten strasznie pogarszał jakość, na tym jest lepiej

Pozdrawiam
Trampkarz
Trampkarz

PostWysłany: Czw Wrz 14, 2006 15:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No no muszę Cie pochwalić, bo naprwdę jest za co!!Widać, że wziąłeś się porządnie do roboty:)
Już się nie moge doczekać Wacka:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
xazax5
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

PostWysłany: Pią Wrz 15, 2006 21:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

PostWysłany: Sob Wrz 16, 2006 20:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

PostWysłany: Nie Paź 01, 2006 22:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W ostatnim wydaniu popularnej gazety The Sun przeczytać możemy dość szokujący aczkolwiek oczekiwany artykuł. Według tego artykułu lada dzień dojdzie do zmiany trenera w zespole Manchester Fighters.

„Brak odpowiedniego przygotowania oraz ustawienia piłkarzy spowodował szybkie odpadnięcie zespołu MF z pucharu oraz 3 pod rząd porażki w lidze. Niezadowolony z tego faktu zarząd postanowił, dlatego zrezygnować z usług trenera Larrego Birda.”

Jeśli informacja ta okazała prawdziwa niewiadomo jednak, kto miałby zastąpić na stanowisku Larrego Birda. Aczkolwiek gazeta powołując się na ludzi blisko związanych z klubem wymienia nazwisko najbardziej prawdopodobnego kandydata

„Nowym trenerem zostanie znany w kręgu sympatyków MF Rick Flair, który kontaktował się niejednokrotnie z prezesem jaki i innymi członkami zarządu.”

Jeśli informacje potwierdziłyby się, sytuacja w klubie mogłaby się diametralnie zmienić gdyż Rick Flair na pewno chciałby wprowadzić swoich ludzi do ekipy. Czy taka zmiana dobra jest w trwającym już sezonie? Zdania są podzielone...

Chcieliśmy dowiedzieć się nieco więcej o tej sprawie dlatego zapytaliśmy samego, jeszcze obecnego trenera lecz odpowiedź brzmiała:

„Cooo? Eeeee, oj chyba mnie mama woła, przepraszam zaraz wróce.”

Trener jednak już się niestety nie pojawił.
Mieliśmy również zamiar porozmawiać z samym prezesem, ale jak nam powiedziano jest aktualnie nieosiągalny z powodu negocjacji z nowym sponsorem.
Na razie to niestety wszystko, co wiemy, lecz postaramy się aktualnie informować o tej sprawie.

Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

PostWysłany: Pią Paź 06, 2006 17:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Muszę powiedzieć, że dzięki tej stronce i innych urozmaiceniach od razu dał bym Cię do 1 ligi Very Happy Aż miło się to wszystko ogląda i czyta!! Pozdro!!
xazax5
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

PostWysłany: Nie Paź 08, 2006 15:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

HEh no dzięki wielkie, w sumie pograł bym sobie w 1 lidze Very Happy
Niestety z przykrością musze stwierdzić ze strona wyglądała by dużo lepiej gdybym miał więcej czasu Sad
Teraz jednak jestem trochę chory to może jak nie pójdę do szkoły jutro to przybliżę bardziej sytuacje w klubie (a jest o czym pisać) Very Happy
Pozdrawiam
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

PostWysłany: Nie Paź 08, 2006 15:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ULTIMATUM DLA TRENERA

___Dokładnie wczoraj (07.10.06) o godzinie 20.00 zarząd Manchester Fighters wydał oficjalne oświadczenie w którym ostro krytykuje obecną sytuacje w klubie. Przez fatalną postawę klubu tzn. odpadniecie w kiepskim stylu z pucharu oraz 3 kolejne porażki w lidze nie udało się zawrzeć bardzo korzystnej oferty sponsoringu. Słaba postawa klubu była również widoczna podczas ostatnich notowań giełdy gdzie akcje MF odnotowały największy spadek cen od początku zaistnienia ich na giełdzie.

___Naturalną rzeczą są zmiany, które polepszyć mają sytuację. Zarząd zastanawiał się jednak czy wzorować się na metodach ewolucyjnych stosując niezbyt drastyczne a zarazem długoterminowe zmiany czy zastosować wzór rewolucyjny. Po długich wewnętrznych negocjacjach prezes postanowił dać trenerowi Larremu Birdowi ostatnią szanse stawiając mu ultimatum. Cel jest prosty: minimum 4 pkt w 2 kolejnych spotkaniach. Jeśli zostanie osiągnięty trener pozostanie na swoim stanowisku, lecz gra zespołu przez kolejne 4 spotkania winna przynieść, co najmniej 7pkt. W przypadku nie wykonania ultimatum trener zostanie bezzwłocznie zwolniony bez żadnej rekompensaty ze strony klubu.

___Warunki wydają się być bardzo surowe, dlatego nasuwa się pytanie: Czy to już na prawdę koniec, Larrego Birda w MF? Najwcześniej okaże się to po 2 następnych kolejkach, jednak, co ciekawe można już obstawiać wynik u bukmacherów.

>>>>>Trener Larry Bird zostanie<<<<<

w klubie (9,50)------------------wyrzucony (1,50)
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 13:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wackomości

________________SZOK________________

Jedynie tak można podsumować sytuacje, która zaistniała. Trener Larry Bird podał się do dymisji! Powtórzę jeszcze raz
LARRY BIRD PODAŁ SIĘ DO DYMISJI.
W ogóle ja bym nic więcej nie mówił, bo co niby miałbym powiedzieć?
Ale jakl to mówią drużba nie służba trza pracować. Zaczynają wiec od początku. W Piątek zarząd MF postawił trenerowi ultimilatum. Nie będę mowił dokładnie bo nie pamie... bo wyżej gdzieś jest. W każdej fazie.... razie jak się dowiedział to.... to.... to właściwie nie wiem co bo mnie tam nie było tam. Ale strzelił konferencje prasową, na której powiedział co wiedział i zrobił co musiał. A że byłem to spytałem jak umiałem.

WG- Ej Larry co jest? W bierki lecisz?

LB- Nie no po prostu dośc już mam.... tych łez.. Nie mam nigdy czasu na nic a tak bardzo na grzyby bym poszedł. A teraz coś mi narzucają, i co mam niby więcej niż 8 godzin dziennie robić? O NIE!

WG- Ale co tak bez jajec koniec?

LB- Owszem, finito

WG- co?

LB- TAK, koniec...

WG- A to jak będzie dalej, jak?

LB- No grzybki będą i na jakieś rybencje pójdę. A tak to co, miałem od 9 do 17 robic z tylko jedną płatną godziną przerwy? 4 razy w tygodniu? Za marne 20 tys $ tygodniowo? I co jeszcze! Przeciez to 3 liga! Powinienem dostawać minimum 30tys $ na tydzień !!!
A tak to na wczasy pojadę wreszcie odpocznę! Ha tak właśnie zrobię! Ja wróce to może jakas posadka w Związku Piłki Nożnej albo jakimś Wiceministrem Sportu mogę być. Coś się znajdzie, mam znajomych.....

WG- No tak ale ja o klub pytałem....

LB- Aaa.... ee no będzie dobrze chyba ale jedno wiem na pewno, drugiego tak wszelako uzdolnionego specjalisty nie znajdą! HA!

WG- Dzieki za rozmowę spadam po jakieś szamanko

NO i potem podjadłem trochę w Cristalu, luzik knajpa.
No ale wracając do dna sprawy sytuacja nie maluje się kolorowo. Drużyna przeżywa kryzys nie ma trenera i co dalej będzie z ultimilatum które postawiono? Ja ide w kime bo za dużo myślenia
Specjalnie dla was Wacek Gmosz

PS. Dodam jeszcze ze po zaledwie godzinie od konferencji zarząd przyjął dymisje
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

PostWysłany: Sro Paź 11, 2006 17:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W ciągu ostatnich kilku dni fani MF przeżyli naprawde wiele.
Ciągłe zamieszanie w klubie na pewno nie jest dla nich korzystne, tym bardziej nie jest korzystne dla samego klubu.
Tym razem jednak zarząd stanął na wysokości zadania i sprowadził trenera światowej klasy.
Po 2 wcześniejszych filmikach (o klubie i Gmoszu, patrz wyżej) klub ma zaszczyt zaprosić na retransmisje ceremonii przedstawienia nowego trenera Manchester Fighters!
Ceremonia odbyła się na stadionie, który został na potrzeby prezentacji odpowiednio zmodyfikowany.
Na uroczystość przybyło 19 tys wiernych fanów.
Oni już wiedzą a TY?

http://video.google.pl/videoplay?docid=7453240852951332252

Wysłany: Sro Paź 11, 2006 17:07    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Gzewliga Strona Główna -> Stronki Klubowe Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: