| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Wprowadzenie filmików to... |
| Świetny pomysł!!! |
|
71% |
[ 10 ] |
| Całkiem dobre urozmaicenie |
|
28% |
[ 4 ] |
| Pomysł raczej zbędny |
|
0% |
[ 0 ] |
| Jedna wielka TRAGEDIA |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 14 |
|
| Autor |
Wiadomość |
xazax5 Podawacz Piłek

|
Wysłany: Pią Wrz 08, 2006 22:33 Temat postu: Manchester Fighters |
|
|
Manchester Fighters
>>>http://manfight.patrz.pl<<< _________________

Ostatnio zmieniony przez xazax5 dnia Sob Wrz 16, 2006 20:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Wrz 08, 2006 22:33 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
defton Ligowy Wyrobnik

|
Wysłany: Pią Wrz 08, 2006 22:55 Temat postu: |
|
|
wow, xazax5 - Ty to jednak zdolny jesteś czaderski ten filmik aż sobie go obejrze jeszcze raz 
życze powodzenia w pucharze i w lidze - w przyszłym sezonie w pierwszej lidze będzie już drużyna Manchesteru a za rok nawet dwie
pozdro _________________ !!! Manchester United FOREVER !!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zebe Ekspert Polsatu

|
Wysłany: Sob Wrz 09, 2006 05:49 Temat postu: |
|
|
No,no, kto by się tego spodziewał - masz przyszłość w branży medialnej  _________________ West Win Londyn GSE
www.salon24.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jasio11 ### SNAJPER ###
|
Wysłany: Sob Wrz 09, 2006 09:51 Temat postu: |
|
|
Fajny filmik, masz talent xazax5 Zycze Ci awansu do drugiej ligi i trzymam za ciebie kciuki.
Pozdowienia od prezesa zaprzyjaźnionego klubu Liverpool United.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dzbanos Podawacz Piłek

|
Wysłany: Sob Wrz 09, 2006 09:51 Temat postu: |
|
|
Super ten filmik. Teraz czekamy tylko na stronke klubowa. A tak na marginesie, czy będzie reaktywacja Wacka Gmosza? _________________ Renegaci jeszcze nie umarli. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
xazax5 Podawacz Piłek

|
Wysłany: Nie Wrz 10, 2006 17:43 Temat postu: |
|
|
>>>http://video.google.pl/videoplay?docid=7788783077161196775<<<
Polecam pierw poczekać aż film się cały załaduje (2 razy kliknąć) by potem można go było bez problemów oglądać
Zmieniłem serwer, bo tamten strasznie pogarszał jakość, na tym jest lepiej
Pozdrawiam _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
macias Trampkarz

|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 15:16 Temat postu: |
|
|
No no muszę Cie pochwalić, bo naprwdę jest za co!!Widać, że wziąłeś się porządnie do roboty:)
Już się nie moge doczekać Wacka:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
xazax5 Podawacz Piłek

|
Wysłany: Pią Wrz 15, 2006 21:21 Temat postu: |
|
|
|
 |
xazax5 Podawacz Piłek

|
Wysłany: Sob Wrz 16, 2006 20:31 Temat postu: |
|
|
|
 |
xazax5 Podawacz Piłek

|
Wysłany: Nie Paź 01, 2006 22:31 Temat postu: |
|
|
W ostatnim wydaniu popularnej gazety The Sun przeczytać możemy dość szokujący aczkolwiek oczekiwany artykuł. Według tego artykułu lada dzień dojdzie do zmiany trenera w zespole Manchester Fighters.
„Brak odpowiedniego przygotowania oraz ustawienia piłkarzy spowodował szybkie odpadnięcie zespołu MF z pucharu oraz 3 pod rząd porażki w lidze. Niezadowolony z tego faktu zarząd postanowił, dlatego zrezygnować z usług trenera Larrego Birda.”
Jeśli informacja ta okazała prawdziwa niewiadomo jednak, kto miałby zastąpić na stanowisku Larrego Birda. Aczkolwiek gazeta powołując się na ludzi blisko związanych z klubem wymienia nazwisko najbardziej prawdopodobnego kandydata
„Nowym trenerem zostanie znany w kręgu sympatyków MF Rick Flair, który kontaktował się niejednokrotnie z prezesem jaki i innymi członkami zarządu.”
Jeśli informacje potwierdziłyby się, sytuacja w klubie mogłaby się diametralnie zmienić gdyż Rick Flair na pewno chciałby wprowadzić swoich ludzi do ekipy. Czy taka zmiana dobra jest w trwającym już sezonie? Zdania są podzielone...
Chcieliśmy dowiedzieć się nieco więcej o tej sprawie dlatego zapytaliśmy samego, jeszcze obecnego trenera lecz odpowiedź brzmiała:
„Cooo? Eeeee, oj chyba mnie mama woła, przepraszam zaraz wróce.”
Trener jednak już się niestety nie pojawił.
Mieliśmy również zamiar porozmawiać z samym prezesem, ale jak nam powiedziano jest aktualnie nieosiągalny z powodu negocjacji z nowym sponsorem.
Na razie to niestety wszystko, co wiemy, lecz postaramy się aktualnie informować o tej sprawie.
|
 |
adishow Podawacz Piłek

|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 17:45 Temat postu: |
|
|
Muszę powiedzieć, że dzięki tej stronce i innych urozmaiceniach od razu dał bym Cię do 1 ligi Aż miło się to wszystko ogląda i czyta!! Pozdro!! _________________ TYLKO BTL!!!!!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
xazax5 Podawacz Piłek

|
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 15:04 Temat postu: |
|
|
HEh no dzięki wielkie, w sumie pograł bym sobie w 1 lidze
Niestety z przykrością musze stwierdzić ze strona wyglądała by dużo lepiej gdybym miał więcej czasu
Teraz jednak jestem trochę chory to może jak nie pójdę do szkoły jutro to przybliżę bardziej sytuacje w klubie (a jest o czym pisać)
Pozdrawiam _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
xazax5 Podawacz Piłek

|
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 15:10 Temat postu: |
|
|
ULTIMATUM DLA TRENERA
___Dokładnie wczoraj (07.10.06) o godzinie 20.00 zarząd Manchester Fighters wydał oficjalne oświadczenie w którym ostro krytykuje obecną sytuacje w klubie. Przez fatalną postawę klubu tzn. odpadniecie w kiepskim stylu z pucharu oraz 3 kolejne porażki w lidze nie udało się zawrzeć bardzo korzystnej oferty sponsoringu. Słaba postawa klubu była również widoczna podczas ostatnich notowań giełdy gdzie akcje MF odnotowały największy spadek cen od początku zaistnienia ich na giełdzie.
___Naturalną rzeczą są zmiany, które polepszyć mają sytuację. Zarząd zastanawiał się jednak czy wzorować się na metodach ewolucyjnych stosując niezbyt drastyczne a zarazem długoterminowe zmiany czy zastosować wzór rewolucyjny. Po długich wewnętrznych negocjacjach prezes postanowił dać trenerowi Larremu Birdowi ostatnią szanse stawiając mu ultimatum. Cel jest prosty: minimum 4 pkt w 2 kolejnych spotkaniach. Jeśli zostanie osiągnięty trener pozostanie na swoim stanowisku, lecz gra zespołu przez kolejne 4 spotkania winna przynieść, co najmniej 7pkt. W przypadku nie wykonania ultimatum trener zostanie bezzwłocznie zwolniony bez żadnej rekompensaty ze strony klubu.
___Warunki wydają się być bardzo surowe, dlatego nasuwa się pytanie: Czy to już na prawdę koniec, Larrego Birda w MF? Najwcześniej okaże się to po 2 następnych kolejkach, jednak, co ciekawe można już obstawiać wynik u bukmacherów.
>>>>>Trener Larry Bird zostanie<<<<<
w klubie (9,50)------------------wyrzucony (1,50) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
xazax5 Podawacz Piłek

|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 13:57 Temat postu: |
|
|
Wackomości
________________SZOK________________
Jedynie tak można podsumować sytuacje, która zaistniała. Trener Larry Bird podał się do dymisji! Powtórzę jeszcze raz
LARRY BIRD PODAŁ SIĘ DO DYMISJI.
W ogóle ja bym nic więcej nie mówił, bo co niby miałbym powiedzieć?
Ale jakl to mówią drużba nie służba trza pracować. Zaczynają wiec od początku. W Piątek zarząd MF postawił trenerowi ultimilatum. Nie będę mowił dokładnie bo nie pamie... bo wyżej gdzieś jest. W każdej fazie.... razie jak się dowiedział to.... to.... to właściwie nie wiem co bo mnie tam nie było tam. Ale strzelił konferencje prasową, na której powiedział co wiedział i zrobił co musiał. A że byłem to spytałem jak umiałem.
WG- Ej Larry co jest? W bierki lecisz?
LB- Nie no po prostu dośc już mam.... tych łez.. Nie mam nigdy czasu na nic a tak bardzo na grzyby bym poszedł. A teraz coś mi narzucają, i co mam niby więcej niż 8 godzin dziennie robić? O NIE!
WG- Ale co tak bez jajec koniec?
LB- Owszem, finito
WG- co?
LB- TAK, koniec...
WG- A to jak będzie dalej, jak?
LB- No grzybki będą i na jakieś rybencje pójdę. A tak to co, miałem od 9 do 17 robic z tylko jedną płatną godziną przerwy? 4 razy w tygodniu? Za marne 20 tys $ tygodniowo? I co jeszcze! Przeciez to 3 liga! Powinienem dostawać minimum 30tys $ na tydzień !!!
A tak to na wczasy pojadę wreszcie odpocznę! Ha tak właśnie zrobię! Ja wróce to może jakas posadka w Związku Piłki Nożnej albo jakimś Wiceministrem Sportu mogę być. Coś się znajdzie, mam znajomych.....
WG- No tak ale ja o klub pytałem....
LB- Aaa.... ee no będzie dobrze chyba ale jedno wiem na pewno, drugiego tak wszelako uzdolnionego specjalisty nie znajdą! HA!
WG- Dzieki za rozmowę spadam po jakieś szamanko
NO i potem podjadłem trochę w Cristalu, luzik knajpa.
No ale wracając do dna sprawy sytuacja nie maluje się kolorowo. Drużyna przeżywa kryzys nie ma trenera i co dalej będzie z ultimilatum które postawiono? Ja ide w kime bo za dużo myślenia
Specjalnie dla was Wacek Gmosz
PS. Dodam jeszcze ze po zaledwie godzinie od konferencji zarząd przyjął dymisje _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
xazax5 Podawacz Piłek

|
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 17:07 Temat postu: |
|
|
W ciągu ostatnich kilku dni fani MF przeżyli naprawde wiele.
Ciągłe zamieszanie w klubie na pewno nie jest dla nich korzystne, tym bardziej nie jest korzystne dla samego klubu.
Tym razem jednak zarząd stanął na wysokości zadania i sprowadził trenera światowej klasy.
Po 2 wcześniejszych filmikach (o klubie i Gmoszu, patrz wyżej) klub ma zaszczyt zaprosić na retransmisje ceremonii przedstawienia nowego trenera Manchester Fighters!
Ceremonia odbyła się na stadionie, który został na potrzeby prezentacji odpowiednio zmodyfikowany.
Na uroczystość przybyło 19 tys wiernych fanów.
Oni już wiedzą a TY?
http://video.google.pl/videoplay?docid=7453240852951332252 _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 17:07 Temat postu: |
|
|